Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-0

    Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Λευκοπηγής που επικράτησε επί της Αγίας Παρασκευής με τελικό σκορ 2-0. Κατάμεστο το γήπεδο από κόσμο των δύο γειτονικών χωριών που απόλαυσε ένα ωραίο παιχνίδι με ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία των οργανωμένων της Αγίας Παρασκευής στο πέταλο του γηπέδου.
     Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο το οποίο επέφερε καρπούς μόλις στο τέταρτο λεπτό. Ωραία μπαλιά από τον Δημήτρη Βακρατσά την οποία εκμεταλλεύτηκε σωστά ο Γιάννης Παπαζήσης και σκόραρε σε ένα εύκολο τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε αμέσως να ανταποκριθεί αλλά η καλή κυκλοφορία της μπάλας από την Λευκοπηγή στο κέντρο του γηπέδου δεν άφησε περιθώρια στην Αγία Παρασκευή. Η συνεχής πίεση της Λευκοπηγής ανάγκασε την αντίπαλο σε πολλά φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή με αποτέλεσμα το δεύτερο γκόλ στο δέκατο έκτο λεπτό. Εύστοχο χτύπημα φάουλ από τον Τζιμόπουλο το οποίο κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα. Έπειτα η ένταση αυξήθηκε και για τις δύο ομάδες με την Αγία Παρασκευή να προσπαθεί να μειώσει το σκορ πριν το ημίχρονο χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει ιδιαίτερα.
     Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε περισσότερο παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες με ελάχιστες φάσεις για γκολ. Όσο ο χρόνος περνούσε η ένταση στα πόδια του αντιπάλου ήταν αισθητή με αποτέλεσμα τα πολλά νεύρα. Αυτό κόστισε μια κόκκινη κάρτα στον αρχηγό της Αγίας Παρασκευής Καλημέρη στο 63' που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και έκανε πιο δύσκολο το έργο τους για ένα γκολ. Η ομάδα μας έπειτα έκανε συντήρηση δυνάμεων, εν όψη των επόμενων δύο δυνατών αγωνιστικών εναντίων του πρωτοπόρου του ομίλου Κένταυρο Πρωτοχωρίου και του πολύ δυνατού Κλείτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου