Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 1-2

     Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Λευκοπηγής η οποία παρά την καλή της εμφάνιση δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα.
     Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και άσκησε πίεση στην αντίπαλο με αποτέλεσμα περίπου στο εικοστό λεπτό να προηγηθεί με ωραία σέντρα από τα αριστερά από τον Τζιμόπουλο και γκολ με προβολή από τον Παπαζήση. Βέβαια μέχρι να βρεί τα πατήματα της δέχτηκε στο πέμπτο λεπτό μια καλή αντεπίθεση από την ομάδα του Βατερού το οποίο εξουδετέρωσε ο Πάικος και δεν κατάφερε να δεχτεί τέρμα. Έπειτα επικράτησε παιχνίδι κέντρου από την ομάδα μας με αποτέλεσμα η αντίπαλος να ανεβάσει ρυθμούς κυνηγώντας την ισοφάριση. Στο 45' λεπτό με ακριβώς ίδια φάση με την αρχική από τα αριστερά η αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει. 
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες αρχικά αλλά όσο πέρναγε ο χρόνος και οι δύο ομάδες αναζητούσαν το τρίποντο. Γύρω στο 75' λεπτό ένα πολύ δυνατό σουτ έξω δεξιά από την περιοχή του Πάικου κατέληξε στο δοκάρι και εξουδετέρωσε τερματοφύλακα και αμυντικούς και έπειτα στα πόδια του επιθετικού της αντίπαλης ομάδος ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και διαμόρφωσε το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου