Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ - Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 0-2

     Φτάνοντας σιγά σιγά προς τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατάφερε μια ακόμη σπουδαία εκτός έδρας νίκης στο "μικρό" γήπεδο του Ηρακλή Δρεπάνου. Μια ακόμη καλή καιρικά ημέρα ότι πρέπει για καλό ποδόσφαιρο το οποίο πραγματικά είδαμε από και τις δύο ομάδες.
     Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-0 και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος έδειχναν να μην μπορούν να συνηθίσουν τις κοντινές γραμμές του γηπέδου το οποίο ήταν αρκετά μικρό. Αυτή ήταν μια πρόκληση για την ομάδα μας, η οποία έπρεπε να καταφέρει να παίξει το ποδόσφαιρο της και σε ένα τέτοιο γήπεδο πράγμα το οποίο έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο.
     Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά και κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα πέντε λεπτά με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Έπειτα ακολούθησε ένα ακόμη γκολ από μια γρήγορη αντεπίθεση και καθόρισε το τελικό σκορ. Ο Ηρακλής προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα.
     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συγχωριανούς φιλάθλους μας και για αυτή την δυναμική συμμετοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα. Επίσης καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες για τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές.

Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου