Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ - Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 0-0

      ''Έπεσε'' η αυλαία του πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης το Σάββατο 19/05/12. Μια μέρα η οποία θύμιζε καλοκαίρι για τα καιρικά δεδομένα της πόλης. Ο Μέγας Αλέξανδρος έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας και ενώ ήθελε νίκη δεν κατάφερε να την αποσπάσει από των Κεραυνό Πετρανών. 

      Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά κάνοντας πάρα πολλές τελικές προσπάθειες χωρίς όμως ένα καλό τελείωμα το οποίο θα μπορούσε να δώσει προβάδισμα στο σκορ. Θα λέγαμε ότι ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδος "στέφθηκε" ήρωας στο τέλος αγώνα και έπειτα από τις συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες. Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με την διαφορά ότι η ομάδα μας έδωσε προτεραιότητα στο να μην δεχθεί γκολ και έπειτα να σκοράρει. Βέβαια υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές για την ομάδα των Πετρανών η οποίες θα μπορούσαν να καταλήξουν στο τέρμα. Όμως το τελείωμα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

     Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας καλό καλοκαίρι και καλή προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στις τρεις πρώτες ομάδες της κατηγορίας για την άνοδο τους στην Β' Κατηγορία και πάντα επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ο Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου