Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - Α.Σ. ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ 1-1

       Παιχνίδι τακτικής είδαμε από και της δυο ομάδες το οποίο έδειξε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα είχε μονό μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία.
     Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε πολύ καλές και κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, αλλά τα τελειώματα των φάσεων δεν ήταν αποτελεσματικά. Με ένα σωστά εκτελεσμένο πέναλτι, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ και έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε 1-0 υπέρ της ομάδος μας.
     Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μπήκε συγκροτημένα, με πολύ καλό ρυθμό και ωραίες μεταβιβάσεις  μέχρι τα μισά του ημιχρόνου. Έπειτα ξεκίνησε βροχή και ο αγωνιστικός  χώρος  έγινε πολύ βαρύς, με αποτέλεσμα να κουραστεί η ομάδα και ο αντίπαλος να γίνει πιο απειλητικός. Ακολούθησε μια στημένη φάση για τους φιλοξενούμενους και έτσι ήρθε το γκολ στα τελευταία λεπτά για να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες
      Ευχόμαστε καλή συνεχεία και πάντα επιτυχίες και στις δυο ομάδες.
     Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους μας για την πολύτιμη συμμετοχή τους και να ενημερώσουμε ότι η λαχειοφόρος εξακολουθεί να έχει ισχύ και στο παιχνίδι της τέταρτης 16/05/12. Τα δώρα είναι ένα μπουκάλι στο καφέ μπαρ Mode, 20€ κρέας από το κατάστημα Παπακωνσταντίνου και από την πιτσαρία O' Sole Mio Ζάμπακας Χρήστος τρία είδη της αρεσκείας σας.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου