Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Βροχή, κακός αγωνιστικός χώρος, καλή Λευκοπηγή!

     Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας. Μόλις απο το 3ο λεπτό άρχισε να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων.
     Ο μονόλογος είχε σαν αποτέλεσμα στο 25' της αναμέτρησης να ερθει το πρώτο γκολ με όμορφο σκαφτό πλασέ από τον Πασχαλη Ζαμπακα. Η ομάδα της Άνω Κώμης προσπάθησε να ανταποκρίθει μετα το γκολ που δέχτηκε αλλά δεν κατάφερε κάτι και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ 1-0.
     Στο δεύτερο μέρος η Λευκοπηγη πιο δημιουργική από τα άκρα και στον άξονα σε ενα πλέον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά στο 58' ωραία σέντρα απο τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι ο Ιωάννης Κερασιωτης με κεφαλιά γράφει το 2-0. Ο μονόλογος δεν σταμάτησε εκεί, ο ρυθμός ήταν αδιάκοπος και στο 76' με ωραία ατομική προσπάθεια του Νίκου Πάσχου από τα αριστερά ήρθε το τρίτο γκολ.
     Ο προπονητής Κυριάκος Γρηγοριαδης στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγωνα με δυο αλλαγές διατήρησε το επιθετικό ύφος της ομάδος του. Έπειτα απο συνεχή πίεση και καλή ανάπτυξη της ομάδος από δεξιά, ο Γιώργος Τσιρος με μια κούρσα πολλών μέτρων κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή αμυντικού στη μεγάλη περιοχή. Η εκτέλεση έγινε από τον Πασχαλη Ζαμπακα ο οποίος δεν στάθηκε τυχερός απέναντι στον τερματοφύλακα της Άνω Κωμης.

(Γρηγοριαδης Κ.) Σ. Παικος, Γ. Τσιρος, Γ. Πουτιος, Α. Παρτωνας, Ι. Παπαζησης, Ι. Καναβας, Π. Ζαμπακας, Θ. Μαρκόπουλος, Α. Αθανασιαδης, Ι. Κερασιωτης, Ν. Πάχος, Π. Στάθης, Π. Νενος, Δ. Βακρατσας, Α. Κερασιωτης, Π. Βακρατσας.
     Το Δ.Σ. για μια ακομη φορά ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο παρα τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα. Εύχεται στην Άνω Κώμη καλή συνέχεια και επιβραβεύει την προσπάθεια της.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου