Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ - Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 0-2


     Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της Λευκοπηγής να είναι καταιγιστική στο πρώτο 20σαλεπτο της αναμέτρησης, αναζητώντας από το  1ο λεπτό γκολ. Δημιουργήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις στο 40'' δευτερόλεπτο αλλά το γκολ δεν μπήκε.
     Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η ανάπαυλα του παιχνιδιού δεν άργησε να έρθει και έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Λευκοπηγή να είναι σαφώς ανώτερη του αντιπάλου ελέγχοντας τις οποίες επιθετικές προσπάθειες του. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη Ζάμπακα.Το σκορ της αναμέτρησης έκλεισε με τη Λευκοπηγή να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 85ο λεπτό με σουτ του Γιάννη Κανάβα μέσα από τη μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση στημένου φάουλ. Η ομάδα τη Κυριάκου Γρηγοριάδη έφυγε με το τρίποντο.
     Ευχαριστούμε τον σύλλογο του Δρεπάνου για τη φιλοξενία και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλα τα τμήματα του. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς φιλάθλους που πάντα είναι κοντά μας και ακολουθούν την προσπάθεια της ομάδος μας!!!

Ε.Μ.Α.Σ. Αλέξανδρος Λευκοπηγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου