Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ε.Μ.Α.Σ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

     Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, ως νεοεκλεγμένο Δ.Σ ενός εκ των ιστορικότερων σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας (1960) , κύριος στόχος και δέσμευση μας ήταν η κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου της Λευκοπηγής, ενός οικισμού που τον αγαπάμε ιδιαίτερα και θέλουμε να τον βλέπουμε να αναπτύσσεται συνεχώς.
     Η κατασκευή του γηπέδου ξεκίνησε στα τέλη στα τέλη του 80 και θεωρούνταν (δίκαια) ως ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του Ν.Κοζάνης . Δυστυχώς παρά το ότι υπήρχε αρκετό και πηγαίο ταλέντο πολλών ποδοσφαιριστών του Συλλόγου , η μη κατασκευή του χλοοτάπητα αποτέλεσε τροχοπέδη στο να δούμε την ομάδα να αγωνίζεται στις ανώτερες κατηγορίες. Αυτό σιγά σιγά ωθούσε και στην απαξίωση του ποδοσφαίρου από τα παιδιά της μικρότερης ηλικίας και στην απομάκρυνση από το Σύλλογο. 
     Η διοίκηση του Ε.Μ.Α.Σ με συντονισμένες ενέργειες ξεκίνησε την κατασκευή του έργου ζητώντας την βοήθεια των εργολάβων που υπήρχαν από το 2011 στον οικισμό και ασχολούνταν με την κατασκευή των έργων των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης. Κατασκευάστηκε το στραγγιστικό του γηπέδου ενώ συγχρόνως έγινε και η σύνδεση του νερού για το πότισμα του γηπέδου . Χρησιμοποιήθηκε κορκαλα , η οποία μεταφέρθηκε από τον Αλιάκμονα με την άδεια της ΔΕΗ ΑΕ. Σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης στρώθηκε υλικό (3Α) και σε συνεννόηση με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης γίνεται αυτή τι στιγμή η μεταφορά και η στρώση της φυτικής γης. Υλοποιείται η σπορά του χόρτου και η κατασκευή του ποτιστικού.
     Έχουμε απευθυνθεί ήδη στους αρμόδιους φορείς και ευελπιστούμε στην βοήθεια τους. Πέραν των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να αναφερθούμε κυρίως στην ουσιαστική βοήθεια του κόσμου της Λευκοπηγής και περιχώρων. Είναι δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου ,είτε ποδοσφαιρικές ,είτε πολιτιστικές και με την οικονομική του συνδρομή φτάσαμε ως εδώ!!! Η ανάληψη των καθηκόντων μας , οδήγησε στην επαναδημιουργία και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ε.Μ.Α.Σ , όπως και στην δημιουργία τμημάτων υποδομής. Ελπίζουμε η κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου να επαναφέρει την ομάδα μας στο χώρο που ανήκει.   Το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου