Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Σπατάλησε ένα ημίχρονο και 3 βαθμούς !!!

     Κακή ήταν η ομάδα της Λευκοπηγής στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας παιχνιδιού απέναντι στην ομάδα των Πετρανών. Ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, δεν δούλεψε τίποτα σωστά, κακή ανάπτυξη λανθασμένες μεταβιβάσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα στο 20´ λεπτό του αγώνα λάθος πασά στο νευραλγικό χώρο και με κοντινό σουτ πλάσε να γίνει το 1-0. Έπειτα από το γκολ που δέχτηκε, αντέδρασε η ομάδα της Λευκοπηγής, ανέβηκε για την ισοφάριση πριν κλείσει το ημίχρονο δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες  για γκολ αλλά τις σπατάλησε και αυτές.
     Το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα γκολ , ευκαιρίες , πέναλτι και αποβολή. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Λευκοπηγής μπήκε φουριόζα με ωραίες ενέργειες από τις πτέρυγες αλλά και από τον άξονα που είχαν σαν αποτέλεσμα στο 60´ με μια βολίδα του Δ. Βακρατσα έξω από την μεγάλη περιοχή να ισοφαρίσει σε 1-1. Η δύναμη και το πάθος δεν σταμάτησαν εκεί έφτιαξε και άλλες καλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαν αίσιο τέλος. Στο 70´ ο διαιτητής είδε πεναλτι μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από προβολή του αμυντικού και έτσι δεν ήταν δύσκολο να έρθει το 2-1. Λίγα λεπτά μετά και περίπου στο 80' η ομάδα της Λευκοπηγής έμεινε με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του ποδοσφαιριστή Α. Αθανασιάδη. Παρόλα αυτά οι παίχτες δεν σταμάτησαν εκεί προσπάθησαν και πάλεψαν όσο μπορούσαν για την ισοφάριση αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.

(Κ. Γρηγοριαδης) Σ. Παικος , Σ. Πεχλιβανιδης , Γ. Πουτιος, Α. Παρτωνας, Δ. Βακρατσας, Ι.Καναβας, Π. Ζαμπακας, Ν. Γκουντιος. Α. Αθανασιαδης, Ι. Κερασιωτης, Ν. Πασχου, Π. Ρουσιαδης, Θ. Μαρκοπουλος, Γ.Τσιρος, Α. Κερασιωτης, Π. Σταθης, Ν, Φλωρος, Ι. Παπαζησης.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη μια φορά τους φιλάθλους μας για την στήριξη τους. Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση από τα Πετρανα για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στο έργο τους.

 Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου