Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ένα ήσυχο απόγευμα!!!

  Ένα ήσυχο απόγευμα είχε η Λευκοπηγή το απόγευμα του Σαββάτου στην αναμέτρηση με το Καλόνερι στο γήπεδο του Πρωτοχωρίου που βρήκε του γηπεδούχους να φεύγουν νικητές με τελικό σκορ 4-1! 
     Υπήρχε διάθεση για ποδόσφαιρο από τους παίχτες της Λευκοπηγής από τα αποδυτήρια ακόμα και φάνηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 3-0. Τα τρία Ν (Νίκος) είχαν κέφια ο ένας μοίραζε, ο άλλος έβαζε, ο τρίτος δημιουργούσε και αναφερόμαστε στην επιθετική γραμμή της ομάδος που ήταν οι Νίκος Φλώρος , Νίκος Πάσχου και Νίκος Γκουντιός ο καθένας από ένα γκολ. Κάπως έτσι κύλησε το ημίχρονο με μονόλογο για τους γηπεδούχους όπου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες όπου το σκορ θα μπορούσε να μεγαλώσει κατά πολύ.
     Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε συντήρηση δυνάμεων από τον προπονητή της Λευκοπηγής που ξεκίνησε με δύο αλλαγές και δοκίμασε και παίχτες σε διαφορετικές θέσεις. Το Καλονέρι στο 65' λεπτό κέρδισε ένα αχρείαστο πέναλτι από τον αρχηγό της Λευκοπηγής που εκτελέστηκε εύστοχα. Από εκεί και πέρα είδαμε καλό ποδόσφαιρο πολλές ευκαιρίες και ένα σουτ στο 75' λεπτό έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Νίκο Πάσχου να καταλήγει στο τέρμα και να διαμορφώνει το σκορ σε 4-1. Ο διαιτητής δεν άργησε να σφυρίξει το τέλος του παιχνιδιού.
     Ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια του Καλονερίου που μπήκε ξανά στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή πορεία. Ένα μεγάλο μπράβο και στους φιλάθλους της Λευκοπηγής που και πάλι ήταν εκεί!!! 

(Γρηγοριάδης Κ) Κερασιώτης Α, Τσίρος Γ, Πεχλιβανίδης Σ, Παρτώνας Α, Πουτιός Γ, Ζάμπακας Π, Κερασιώτης Π, Γκουντιός Ν, Φλώρος Ν, Μαρκόπουλος Θ, Πάσχου Ν, Στάθης Π, Ρουσιάδης Π, Πάικος Σ, Δουγαλής Ι, Παπαζήσης Ι.


Στο επόμενο ματς που έρχεται θα θέλαμε να πούμε στο φίλαθλο κοινό πως απλά είναι ένα παιχνίδι άλλωστε το λέει και η λέξη δεν χρειάζεται τόσο πολύ φανατισμός δεν έχουμε κανένα προηγούμενο με κανέναν ίσα ίσα και εμείς χαιρόμαστε που η συντοπίτες μας μετά από καιρό πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα, εμείς το βλέπουμε σαν γιορτή και οποίος θέλει να γιορτάσει να έρθει στο γήπεδο και να είναι συμπαραστάτης σωστός και να χειροκροτεί της προσπάθειες των ομάδων. Καλή επιτυχία και ο καλύτερος ας κερδίσει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου