Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

...Και του Χρόνου με Υγεία.

     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παλαιμάχων και της σημερινής ενήλικης ομάδος του Μέγα Αλέξανδρου Λευκοπηγής. Ο καιρός ήταν βροχερός από το πρωί όμως αυτό δεν χάλασε την διάθεση των παικτών, διότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να πραγματοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια.
    Γύρω στις πέντε το απόγευμα ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στην παιδική ομάδα και την ενήλικη ομάδα. Ένα όμορφο παιχνίδι στο οποίο οι νεαροί παίκτες "έτρεξαν" τους ενήλικες αρκετά με περισσότερες τελικές προσπάθειες ώστε να τους "κουράσουν" και να μην μπορούν να αποδώσουν απέναντι στους παλαίμαχους. Το τελικό σκορ για τις δύο ομάδες 1-1.
      Ακολούθησε το πολυαναμενόμενο ματς με τους παλαίμαχους οι οποίοι έδειξαν ότι διψάνε για ποδόσφαιρο. Κατάφεραν να κλείσουν την ενήλικη ομάδα με βάσει την εμπειρία πίσω, κερδίζοντας κάποια κόρνερ και αξιοποιώντας τα σωστά σκόραραν πρώτοι. Η ενήλικη ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίωρο το οποίο έληξε ισοπαλία. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξίσου δυνατό και σημειώθηκε ακόμη ένα τέρμα για την ενήλικη ομάδα.
     Γενικότερα ήταν ένα διασκεδαστικό δίωρο για όλους τους συμμετέχοντες. Απολαυστικό για όσους είδαν από έξω τις αναμετρήσεις και μια χαρούμενη νεανική ομάδα που ακολουθεί στα χνάρια του αθλητισμού. Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μας για την συμμετοχή και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.

Ο Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου