Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥΣ 2-0

     Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και φτάνοντας στην 18ή αγωνιστική ο Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος φιλοξένησε στο γήπεδο Πρωτοχωρίου την Αστραπή Κλείτους. Ένα ματς τεχνικής θα μπορούσαμε να πούμε για την ομάδα μας με πολλές κλασικές ευκαιρίες που όμως το σκορ δεν ανταποκρίνεται με της τελικές προσπάθειες μας.
     Στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη με κυκλοφορία της μπάλας περισσότερο προς το κέντρο και την άμυνα πράγμα το οποίο άλλαξε στα επόμενα λεπτά. Θα λέγαμε ότι προσπαθούσε να "διαβάσει" τον αντίπαλο. Έπειτα ξύπνησε και ξεδιπλώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και έτσι έπειτα από ένα καλό χτυπημένο  κόρνερ έγινε το 1-0 !
    Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα έγιναν πάρα πολλές τελικές προσπάθειες με καλό ρυθμό και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Μια ατομική προσπάθεια από τα δεξιά του γηπέδου σπάει το τεχνικό οφσάιντ του αντιπάλου και έτσι έγινε και το 2-0. Έπειτα η αντίπαλη ομάδα ανέβηκε ψηλά πράγμα το οποίο όμως δεν δυσκόλεψε την ομάδα μας. Μέχρι το τέλος του άγονα οι παίχτες της ομάδας μας έκαναν επίδειξη τεχνικής που άρεσε στους θεατές που και πάλι έδειξαν βροντερό παρών. Τα σουτ και τα πλασέ δεν βρήκαν ποτέ όμως τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας!
    Να ενημερώσουμε πως και σε αυτό το εντός έδρας ματς, έγινε λαχειοφόρος κλήρωση με νικητήριο νούμερο το 3552 το οποίο κερδίζει μια τούρτα, προσφορά του καταστήματος Sweets - Ευαγγελόπουλος Δημήτρης και 20 ευρώ κρέας προσφορά του καταστήματος Ζάχου Ιωάννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου