Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Είχε τον Στρατηγό της...

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 1-3

    Με την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεζε τον αντίπαλο στα 3/4 του γηπέδου αναγκάζοντας τον σε αβίαστα λάθη στην άμυνα του. Έτσι έγινε το 0-1 στο 15' ύστερα από κακό  γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα με τον Σάκη Αθανασιάδη να εκμεταλλεύεται το λάθος και να πλασάρει σε κενή εστία. Η πίεση συνεχίστηκε και μέσα σε λίγα λεπτά η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Γιάννη Καννάβα ύστερα από καλή εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη Ζάμπακα. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα μας επαναπαύτηκε λίγο στο σκορ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα από εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή (η μπάλα κόντραρε στο τοίχος ξεγελώντας τον τερματοφύλακα). Έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-2.
     Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα με εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία. Από εκεί και μετά το ματς περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου με τις δυνατές μονομαχίες να δίνουν και να παίρνουν. Οι προσπάθειες των επιθετικών μας για την επίτευξη ενός ακόμα γκολ απέβαιναν άκαρπες καθώς έπεφταν πάνω στη δυνατή αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Τελικά το ματς κλείδωσε στο 70 του αγώνα όταν από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Κερασιωτη ο αμυντικός μας μέσος και από πολλούς  MVP της αναμέτρησης Ιωάννης Καννάβας με κοντινή προβολή έγραψε  το 1-3. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό σκορ καθώς από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο εκτός από ένα τετ ατ τετ του Νίκου Πάσχου ο οποίος πλάσαρε απογοητευτικά άουτ. Εδώ να σημειώσουμε πως η νωθρότητα και η επιθετική απραξία που παρουσίασε η ομάδα σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα είναι απόρροια της έλλειψης προπονήσεων πολλών παικτών, οι οποίοι για άλλη μια φορά κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Να αναφέρουμε επίσης ότι από το 1-3 και μετά η ομάδα μας έκανε τρείς αλλαγές. Ο Θανάσης Αλμαλιώτης αντικατέστησε τον Νίκο Γκουντιό, ο Μάρκος Δουγαλής τον Σάκη Αθανασιάδη και ο Παναγιώτης Ρουσιάδης τον Νίκο Πάσχου. Μάλιστα ο πρώτος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και δείγματα ότι θα βοηθήσει την ομάδα.
      Κλείνοντας να πούμε πως ο αγώνας  διεξήχθη σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος σε αυτό καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχε συννεφιά και η βροχή έκανε την εμφάνιση της για πολύ λίγα λεπτά.
     Να ευχαριστήσουμε και τους οπαδούς της Λευκοπηγής που ήταν πιστοί στο ραντεβού τους για άλλη μια φορά, εμψυχώνοντας την ομάδα τους δυναμικά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους φίλους μας του ΑΙΑ Μικροβάλτου και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
 
(Γρηγοριάδης Κ.) Πάικος Σ., Πουτιός Γ., Βακρατσάς Δ., Παρτώνας Α., Αναστασόπουλος Β., Κανάβας Ι., Πάσχου Ν., Κερασιώτης Ι., Αθανασιάδης Α., Ζάμπακας Π., Γκιουντιός Ν., Κερασιώτης Π., Ζάμπακας Σ., Αλμαλιώτης Α., Δουγαλής Ι., Βακρατσάς Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου