Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - ΔΡΑΣΙΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ 2-2

       Τέταρτο συνεχόμενο Σάββατο για την ομάδα της Λευκοπηγής η οποία ξεκίνησε το ματς αποφασισμένη να παίξει το πλεονέκτημα της έδρας και να "χτυπήσει" τον αντίπαλο για να πάρει τους τρεις βαθμούς.
     Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Λευκοπηγής μπήκανε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό να δημιουργούν φάσεις για γκολ. Το πρώτο τέρμα ήρθε πολύ νωρίς μόλις στο 3' από τον Δημήτρη Βακρατσά ο οποίος βρέθηκε σε κενή εστία έπειτα από πάσα συμπαίκτη η οποία εξουδετέρωσε τον τερματοφύλακα του Τσοτυλίου.
Η αντίπαλη ομάδα έδειξε να χάνει τη ροή του παιχνιδιού μετά το γκολ που δέχτηκε, όμως γύρω στο 9' εκμεταλλεύτηκε λάθος της ομάδος μας στο κέντρο και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα της Λευκοπηγής προσπάθησε να περάσει μπροστά στο σκορ με καλές ευκαιρίες όμως δεν τα κατάφερε.
     Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Λευκοηγής ξεκίνησε δυνατά θέλοντας να πάρει την νίκη και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με όμορφο κρέμασμα του τερματοφύλακα από το Νίκο Πάσχο στο 60'. Έπειτα οι προσπάθειες και για τρίτο τέρμα ήταν πολλές ενώ η αντίπαλη ομάδα έδειχνε να κυνηγάει και πάλι την ισοφάριση την οποία κατάφερε στο 75'. Η ομάδα μας όμως θέλοντας την νίκη ανταποκρίθηκε άμεσα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο για το υπόλοιπο του αγώνα. Στο 84' έπειτα από ανατροπή παίκτη στην μεγάλη περιοχή ο διαιτητής έδειξε την βούλα του πέναλτι. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι καθορίστηκε, το πέναλτι εκτελέσθηκε, όμως η μπάλα δεν έφτασε στα δίχτυα.
     Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι είδαμε ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Λευκοπηγής να έχει την κατοχή της μπάλας στον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού.
Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια και καλή πορεία στα υπόλοιπα παιχνίδια. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδος μας για την συνεχή στήριξη τους και παρουσία τους στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου