Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - ΕΛΙΜΕΙΑ 0-2

     Μετά από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, η Ελίμεια πέρασε νικηφόρα από τη Λευκοπηγή και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα του Τάκη Αλιατίδη επικράτησε δίκαια, είχε τις ευκαιρείες και πήρε αυτό που ήθελε. Από την άλλη, ο Μέγας Αλέξανδρος του Κυριάκου Γρηγοριάδη έδειξε καλά στοιχεία και δικαιολογημένα θεωρείται ως φαβορί για άνοδο απο την Γ' Κατηγορία.
     Στο 8' ο Σοφόγλου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, "εκλεψε" την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα (0-1), στο 28' ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Σιδέρη, που βρέθηκε τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 72' ο Λεωνιδάκης έβγαλε σέντρα και το μονοκόμματο σουτ του Ρούση κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 76' εξαιρετική προσπάθεια του Νίκολι από αριστερά, σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και από κοντά ο Λεωνιδάκης σφράγισε τη νίκη της Ελίμειας.

Διαιτησία: Καραπορναλίδης (Σουλίδης, Βασιλειάδης)
Λευκοπηγή: Πάικος, Τσίρος, Πουτιός, Παρτώνας, Κανάβας, Χήρας, Μαρκόπουλος (80' Βακρατσάς), Ζάμπακας, Πάσχου (68' Ρουσιάδης), Κερασιώτης, Αναστασόπουλος (85' Νένος).
Ελίμεια: Καρανάνος, Δημητριάδης, Δελόπουλος (46' Ρούσης), Αραμπατζής, Αντ. Μανώλας, Νικολαίδης (46' Γιαπράκας), Σιδέρης (46' Λεωνιδάκης), Παπαδόπουλος, Σοφόγλου, Γκιούρος, Νίκολι.

Πηγή: MetroSport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου