Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΔΙHΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

     Η ακαδημία του Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής έλαβε μέρος στο πρώτο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γαλατινής και πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Παρασκευή 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 1 Ιουλίου στο γήπεδο του Α.Μ.Σ.  Γαλατινής. Οι ακδημίες που έλαβαν μέρος συνολικά είναι οι εξής: Βελβεντού, Λευκοπηγής, Νεάπολης, Κορησσού, Κρόνου Καστορίας, ΠΑΟΚ Κοίλων, Γρεβενών και Σιάτιστας.
      Τα παιχνίδια για την ομάδα της Λευκοπηγής πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο και διαγωνίστηκε στην κατηγορία Τζούνιορ 8x8. Την Παρασκευή29/06/12 στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες:ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΓΑΛΑΤΙΝΗ – ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΝΕΑΠΟΛΗ. Η ομάδα μας κατάφερε τα παρακάτω αποτελέσματα: ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΓΑΛΑΤΙΝΗ   4-2, ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΝΕΑΠΟΛΗ  4-0, ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ  2-2. Το Σάββατο 30/06/12 στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες: ΓΑΛΑΤΙΝΗ – ΚΟΡΗΣΣΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ – ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΠΑΟΚ Κοίλων. Η ομάδα μας κατάφερε τα παρακάτω αποτελέσματα: ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΓΑΛΑΤΙΝΗ  3-0, ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ - ΠΑΟΚ Κοίλων 3-0, ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΚΡΟΝΟΣ 2-2, ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ – ΚΟΡΗΣΣΟΣ 3-2.
     Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και την φιλοξενία τον αθλητικό Σύλλογο Γαλατινής και όλους όσους δούλεψαν σκληρά για την επυτιχία αυτής της διοράνωσης. Ευελπιστούμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου