Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 1-5

Εν μέσω γιορτινής ημέρας λόγω της 25ης Μαρτίου, η ομάδα μας είχε ένα εύκολο απόγευμα. Βέβαια η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε δείξει τις προθέσεις της, στον Α' γύρο, στο τότε εκτός έδρας παιχνίδι γι' αυτούς, ότι μπορεί να παίξει δυνατά και να γίνει απειλητική. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε της προθέσεις της με το καλημέρα.Έτσι, βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 1-0 στο δέκατο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα μας μέχρι το εικοστό λεπτό προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο και να ηρεμήσει το παιχνίδι ώστε να καταφέρει να σκοράρει. Η όλη προσπάθεια των παιχτών της ομάδος επέφερε καρπούς νωρίς και με ένα καλό δεκαπεντάλεπτο κατάφερε τρία γκολ, οπού βρήκε το ημίχρονο να κλείνει με 1-3 !!
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ήρεμο με της δυο ομάδες κατά διαστήματα να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίζουν το χειροκρότημα των φιλάθλων που αξίζει να σημειωθεί ότι ξεπερνούσαν τα 100 άτομα!!! Η ομάδα του Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος σημείωσε αλλά δυο γκολ με ωραίες ενέργειες και έτσι έληξε το ματς.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες και στις δυο ομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία τους, τους γηπεδούχους και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με την καινούρια στολή που είναι μια προσφορά του οικογενειακού κέντρου Υδρόγειος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διεύθυνση του καταστήματος που συμβάλει με την προσφορά της στις δύσκολες μέρες μας.

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου