Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πάυση μεταξύ Α' και Β' γύρου του Πρωταθλήματος

Κλείνοντας επιτυχώς τον α' γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μας έχει "αποκλειστεί" από τα καιρικά φαινόμενα εκτός των γηπέδων. Φυσικά, αυτό ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Κοζάνης. Αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα αναβληθέντων αγώνων για την Α' και Β' ερασιτεχνική κατηγορία ενώ ακόμη δεν έχει οριστεί επίσημα έναρξη της Γ' κατηγορίας.
Στης 10/12/11 ήταν η τελευταία αγωνιστική του α' γύρου. Έπειτα χάρη στις κλειστές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Δ.Δ. Λευκοπηγής η ομάδα του Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται σε συνεχή και εντατική προετοιμασία. Εκεί τελούνται τρεις προπονήσεις την εβδομάδα για να βρίσκονται έτοιμοι οι αθλητές κατά την έναρξη του β' γύρου. Επίσης υπήρξαν αλλεπάλληλες προσπάθειες για φιλικά παιχνίδια, αλλά πάλι ο καιρός δεν βοήθησε. Πιο πρόσφατα για αύριο Σάββατο το κανονισμένο παιχνίδι μεταξύ του Απόλλων Αυλών και Μεγάλου Αλεξάνδρου Λευκοπηγής αναβάλετε. Τη θέση του φιλικού παιχνιδιού παίρνει μια ακόμη προπόνηση για την ομάδα της Λευκοπηγής.
Ας ελπίσουμε να "στρώσει" ο καιρός σύντομα και να συνεχιστούν ομαλά οι διοργανώσεις των κατηγοριών. Πως μπορείς όμως να "τιθασεύσεις" τον καιρό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου