Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ 2-0

     Την Κυριακή 21/10/12 τελέστηκε  ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός για τον σύλλογο του Μέγα Αλέξανδρου. Έπειτα ακολούθησε η έναρξη του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική μεταξύ των δύο ομάδων. στο γήπεδο του Πρωτοχωρίου.
     Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Λευκοπηγής ήταν δημιουργική από τα άκρα είχε καλές και κλασικές ευκαιρίες με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να καρποφορήσουν στο ημίωρο και να γίνει το 1-0 με ωραίο σούτ έξω απο την μεγαλή περιοχή από τον  Δημήτρη Βακρατσά.
     Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κυριάκου Γρηγοριάδη μπήκε αποφασισμένη να κλειδώσει το ματς. Στο 65 ωραία ανάπτυξη της ομάδος από την δεξιά πλευρά και με πολύ καλό πλασέ από τον Πασχάλη Ζάμπακα ήρθε το δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα έκανε συντήρηση δυνάμεων, αλλαγές και έτσι το τελικό σφύριγμα δεν άργησε να έρθει.
     Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και έδειξαν να μπορούν να ανταποκριθούν στον αγώνα αλλά η ομάδα της Λευκοπηγής δεν έδωσε και πολλά περιθώρια.
     Ευχόμαστε στην ομάδα της Αναγέννησης Ανατολικού καλή συνέχεια.
Πάλι ο κόσμος ήταν εκεί να δηλώνει βροντερό παρών και να χειροκροτεί της προσπάθειες της ομάδας.

Μ. Αλ. Λευκοπηγής (Γρηγοριάδης): Πάικος Σ, Τσίρος Γ, Πούτιος Γ, Παρτώνας Α, Παπαζήσης Ι, Κανάβας Ι, Ζάμπακας Π, Ρουσιάδης Π,, Βακρατσάς Δ, Κερασιώτης Ι, Πάσχου Ν, Γκουντιός Ν, Στάθης Π, Νένος Π, Δουγαλής Ι, Βακρατσάς Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου